Konferenční a žurnálový redakční systém s modulární architekturou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca popisuje súčasné možnosti PHP frameworkov. S využitím českého PHP frameworku Nette je navrhnutý a vytvorený modulárny systém, slúžiaci na zverejňovanie odborných článkov a konferencií. Podporuje registráciu a spravovanie užívateľov.
This work describes the current possibilities of PHP frameworks. The work is designed and developed in Czech PHP framework Nette. The work is a modular system which is used to publish articles and conferences. Application supports user registration and users management.
Description
Citation
LIČKO, S. Konferenční a žurnálový redakční systém s modulární architekturou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Řezníček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Student odpovídal na otázky oponenta: Jaké výhody má použtí PHP 5.2 pro realizaci takového systému? Jaký je rozdím mezi PHP 5.2 s PHP 5.3? V čem spatřuteje hlavní přínos práce? Jaké jsou výhody systému oproti stávajím řešením? Student odpovídal na otázky komise: Programoval jste aplikaci celou od začátku? Hodláte aplikaci komerčně využít?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO