Posouzení výhodnosti financování koupě nemovitosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením výhodnosti financování koupě nemovitosti. Věnuje se porovnání nabízených forem financování úvěrů, zvláště pak hypotéčních úvěrů a jejich kombinací s dalšími produkty jako jsou stavební spoření a podílové fondy pro potřeby modelových klientů. Výstupem práce je návrh a doporučení nejvýhodnější varianty pro financování nákupu dané nemovitosti.
This diploma thesis engages in evalution of benefits in financing of real estate. It deals with comparasion of offered forms in financing of loans, especially mortgage loans and their combinations with another products like building savings and unit trusts for needs of model clients. The outcome of a thesis is a proposal and recommendation of the most advantageous variant for financing of given real estate.
Description
Citation
HAVLÍČEK, P. Posouzení výhodnosti financování koupě nemovitosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
doc. Beneš: Jaký je rozdíl mezi pronájmem a nájmem? - odpovězeno prof. Jurová: Proč je uváděna doba splatnosti i na více než 40 let? - odpovězeno Ing. Breinek: Je v práci uvedena predikce hypotékových sazeb v práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO