LABORARTORY BRNO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
ŘEŠENÁ LOKALITA SE NACHÁZÍ NA RUŠNÉ KŘIŽOVATCE BRNĚNSKÉHO MĚSTSKÉHO OKRUHU, JEJÍŽ VYTÍŽENOST BY SE DALA OZNAČIT JAKOŽTO PŘETÍŽENÁ. ÚZEMÍ SE NACHÁZÍ V SAMOTNÉM HISTORICKÉM JÁDRU MĚSTA, JÍMŽ PROCHÁZÍ TATO RUŠNÁ KOMUNIKACE, KTEROU ALE Z JEDNÁ STRANY, SMĚREM DO CENTRA LEMUJÍ PARKY. ŘEŠENÉ ÚZEMÍ MÁ VELMI DOBRÉ NAPOJENÍ NEJEN NA SÍŤ MHD, ALE I VELMI PŘÍZNIVOU DOCHÁZKOVOU VZDÁLENOST DO SAMOTNÉHO CENTRA MĚSTA A TAKTÉŽ VELMI PŘÍZNIVOU DOSTUPNOST A NAPOJENÍ NA AUTOBUSOVÉ A VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ.
Solution The site is located at a busy intersection BRNO CIRCUIT CITY WHOSE occupancy could be called AS A overload. The area is situated in the historical core of the city, traversed THIS busy road, but, in one hand, towards the center line the park. The area has very good Connected not only to the network bus, BUT I very reasonable walking distance to the right city center, and also very reasonable AVAILABILITY AND CONNECTION TO BUS AND TRAIN STATION.
Description
Citation
SMRČKOVÁ, Z. LABORARTORY BRNO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. arch. Ivan Ruller (člen) doc. Ing. arch. Josef Hrabec, CSc. (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) Ing. Jiří Svoboda (člen)
Date of acceptance
2013-05-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO