Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřená na hodnocení finanční situaci firmy Wistron s.r.o. v období let 2007 – 2011. Podkladem byly účetní výkazy firmy ze sledovaného období. Práce je rozdělená do dvou hlavních částí. V první části je uveden profil společnosti a vysvětlen pojem finanční analýza, ze které pak vychází finanční rozbor. V druhé části práce jsou získaná data vyhodnocena a jsou srovnávána s daty žádoucí pro rozvoj společnosti. Hlavním cílem práce je zhodnotit finanční situaci společnosti a na základě těchto výsledků navrhnout zásady pro zlepšení současného stavu.
The bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of the company Wistron s.r.o. during the time period 2007 – 2011. The base for my thesis was the company’s financial statements. In the first part is outlined company’s profile and also explained and performed the financial analysis. In the second part is the evaluation of data and this is compared with covetable data necessary for company growing. The purpose of the thesis is to evaluate current financial situation of the company and on base of this to propose the improvement.
Description
Citation
MAJLIŠOVÁ, S. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) JUDr. Petra Schillerová, Ph.D. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Ing. Lipovský: Analyzovaná společnost již skončila? Souvisí to s investiční pobídkou? Společnost nedělá účetní závěrku měsíčně? Na jaké pozici studentka pracovala? Ing. Hanušová: Vysvětlete graf na straně 40.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO