• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • čeština 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2013
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2013
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Založení malé kavárny

Creating of Small Cafe

Thumbnail
View/Open
review_67053.html (5.672Kb)
final-thesis.pdf (3.221Mb)
Author
Hejlová, Monika
Advisor
Koráb, Vojtěch
Referee
Hégr,, Kamil
Grade
A
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na založení malé kavárny v České Třebové. Návrh na založení kavárny vychází z teoretických poznatků a provedených analýz. Podrobně zkoumá dotazníkové šetření a finanční plán projektu. Obsahuje návrh podnikatelského plánu pro úspěšné založení podniku.
 
The diploma thesis is focused on creating of a small cafe in Česká Třebová. The proposal for foundation of the new cafe is based on theoretical knowledge and analysis. Surveys and financial part of the project are described in details. In conclusion, the thesis contains draft of business plan for successful establishment of the business.
 
Keywords
založení malého podniku, kavárna, podnikatelský plán, podnikání, creating of small business, cafe, business plan, entrepreneurship
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen)
Date of defence
2013-06-12
Process of defence
ot.1) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. Jak byla volena struktura respondentů pro dotazníkové šetření? Odpovězeno ot.2) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA Vysvětlete inovativní přístupy navrhované kavárny jako konkurenční výhodu. Je know-how majitelů podniku dostatečné? Odpovězeno ot.3) Ing. Eva Rousová, Ph.D. Zvažovala jste nejvýnosnější sortiment v rámci nabídky kavárny? Odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/25033
Source
HEJLOVÁ, M. Založení malé kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Collections
  • 2013 [397]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV