Návrh strategie rozvoje malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na formulaci strategie rozvoje malého podniku ABC, s.r.o. Na základě strategické analýzy je určena pozice podniku na trhu a jeho konkurenční výhoda. V souladu s podnikovou vizí a strategickými cíly je navrhnuta komplexní strategie rozvoje včetně jednotlivých funkčních strategií a časového plánu implementace.
The main focus of this thesis is to form a strategy of development of a small LLC company called ABC. The strategic analysis included in this thesis shows the company’s position on the market and its main advantages. The thesis provides a complex strategy of further development according to the corporate vision and the strategic objectives of ABC including the aspects of functional strategies and a detailed schedule of its implementation.
Description
Citation
CRHÁKOVÁ, E. Návrh strategie rozvoje malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Otázky oponenta - ODPOVĚZENO Otázka: doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. - Co je zahrnuto v nákladech na zakoupení uvedeného stroje a co všechno tento stroj provádí? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Josef Šunka, Ph.D. - Jak se projeví plánované zvýšení tržeb v Cash Flow? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO