Systémová integrace při tvorbě webových stránek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá systémovou integrací při tvorbě webových stránek. Konkrétně je zde podrobně zdokumentována posloupnost všech kroků potřebných k naprogramování prostředí pro cílenou prezentaci dat, vybudování vlastního administračního systému pro jejich správu, dále k volbě a aplikaci vhodného redakčního systému pro publikování článků a v konečném důsledku k integraci těchto systémů do jednoho funkčního celku. V úvodní části práce je pozornost věnována zejména poznatkům z teoretické oblasti, které se společně s vypracovanými analýzami staly podkladem pro systémovou integraci, včetně procesů, které této fázi předchází.
This master's thesis deals with system integration at web development. It specifically focuses on the sequence of steps required for programming an environment for targeted data presentation, administration system self-development to manage the data as well as a choice and usage of appropriate content management system for articles publishing and ultimately required to integrate these systems into a single functional whole. The introductory part contains theoretical knowledge which together with elaborated analysis has become a fundamental background for system integration including preceding processes.
Description
Citation
INGR, M. Systémová integrace při tvorbě webových stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
1) Otázka vedoucího - zodpovězeno 2) Otázky oponenta - zodpovězeno 3) Ing. Kříž - Vysvětlete co znamená systémová integrace při tvorbě webových stránek. - částečně zodpovězeno 4) prof. Dvořák - Definujte pojmy systém a sjednocení. - zodpovězeno Práce je zaměřena na programování webových stránek a nevyužívá prostředků a poznatků odpovídající magisterskému stupni studia.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO