Návrh na zlepšení pracovní motivace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Jednou z činností vedoucích je motivace pracovníků. Motivace je vnitřním procesem, který vyjadřuje touhu a ochotu člověka vyvinout určité úsilí vedoucí k dosažení významného cíle nebo výsledku. Tato práce se bude zabývat motivací a výkonností pracovníků u konkrétní firmy. Pro získání informací o motivaci pracovního jednání využiji metodu dotazníkového průzkumu. Na základě výsledků tohoto šetření identifikuji problematické oblasti a navrhnu možná zlepšení motivačního a výkonnostního systému této firmy.
One of the director activities is motivation of workers. The motivation is internal process, that express desire and willingness of human to take a certain pains leading to reach an important goal or result. This work occupies with the motivation and efficiency of the company . To obtain the information about the motivation of work behaviour is used a methody of questonnaire exploration. On basis of result this analysis is identified the problematic areas and suggested posibilities how to improve the motivation and efficiency system of this company.
Description
Citation
KUBÍK, J. Návrh na zlepšení pracovní motivace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Jan Hejátko, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) (člen)
Date of acceptance
2007-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO