Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je navržení podnikatelského plánu pro obchod se spodním prádlem v menším městě na jižní Moravě. Samotná práce je rozdělena do tří částí. První část je věnována teoretických východiskům, o která se práce bude opírat. Druhá část se zaměřuje na analýzu trhu a okolí podniku, na kterou navazuje část poslední, která je již věnována samotnému podnikatelskému plánu.
The thesis contains a draft business plan of lingerie shop in a small town in southern Moravia. The thesis is dividend into three parts. The first part is devoted to theoretical solutions on which the work wil be based. The second part focuses on market analysis and business environment, which is connected to the last part, which is devoted to business plan.
Description
Citation
HANÁKOVÁ, L. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
RNDr. Chvátalová - Jak byla prováděna analýza konkurence? - odpovězeno. doc. Šimberová - Kde v Břeclavi bude obchod situován? - odpovězeno. doc. Šimberová - Jak jsou zvolení dodavatelé, jaké značky? - odpovězeno. Ing. Novák - Jak velký byl dotázaný vzorek respondentů? Myslíte si, že dané odpovědi reflektují základní soubor zákazníků? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO