Současné technologie výroby barevných fotografií

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Práce podává stručný přehled o současných způsobech velkoobjemové výroby barevných fotografií a hodnotí výhody a nevýhody jednotlivých technologií. Dále je provedeno porovnání jednotlivých technologií z hlediska dosažitelné barevnosti.
Paper gives a brief overview on current technologies for large-scale production of color photographic prints. Advantages and disadvantages of individual technologies are discussed. A comparison of color gamuts is included as well.
Description
Citation
ŠTĚPÁNKOVÁ, E. Současné technologie výroby barevných fotografií [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Spotřební chemie
Comittee
prof. Ing. Martina Klučáková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Boleslav Taraba, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Hana Dočekalová, CSc. (člen) doc. Ing. Václav Prchal, CSc. (člen) prof. Ing. Michal Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-25
Defence
Jak jsou použité materiály cenově srovnatelné? Jak je to s celkovými náklady na tisk fotografií s použitím těchto materiálů versus kvalita? Proč mají inkoustové papíry nižší optickou hustotu? (v porovnání s fotografickými papíry)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO