Výletní místa

Abstract
Maluji parky-výletní místa, jejich terén a prostor. Zobrazuji jejich strukturu složenou z různých prvků. Zajímá mě lidský dotek a pohyb a především pohled. Zajímá mě člověkem budované či přetvářené prostředí a to jak zpětně, na člověka působí. Parky jsou místy stvořenými pro úžas, pro nevšední zážitek, pro naplnění vjemy. Taková místa se snažím popsat a vytvořit ve svých obrazech.
I paint parks- places for trips, the terrains and spaces. I depict its structure, which is composed from various elements. I am interested in humane touch and movement and especially in their look. I am interested in the by human kind build environment or moved places. Moreover hove it influence humane being. Parks are places created for touch, for extraordinary feelings, for fulfill perceptions. Nevertheless I try to describe that sort of places and recreate them in my paintings.
Description
Citation
FIALOVÁ, E. Výletní místa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - malířství - volná tvorba
Comittee
prof. MgA. Petr Kvíčala (předseda) doc. Mgr. Art. Svätopluk Mikyta (člen) Mgr. Šárka Svobodová (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) MgA. Vasil Artamonov (člen) MgA. Tomáš Hlavenka (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) MgA. Jiří Franta (člen) doc. MgA. Milan Houser (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen)
Date of acceptance
2013-05-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO