Podnikatelský plán pro založení restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského záměru pro založení restaurace. Vymezuje základní živnostenské pojmy, zákonné požadavky a teoretická východiska nezbytná pro skutečnou realizaci tohoto projektu. Obsahuje podrobné propočty, analýzy a návrhy řešení, které pomohou odhadnout a ovlivnit možný vývoj podniku v budoucnu.
The bachelor's thesis focused on formation a business plan for establishing of restaurant. It defines basic trading concepts, statutory requirements and theoretical bases necessary for real implementation of this project. It includes detailed calculations, analyses and proposals for solution, which helps to estimate and affect possible company development in the future.
Description
Citation
MRŇOUSOVÁ, Z. Podnikatelský plán pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce, viz příloha. Otázky oponenta bakalářské práce, viz příloha. 1) Ing. Polák: Jakým způsobem jste zjistila vstupní data pro váš finanční model? 2) Ing. Pivodová: V čem spočívá "zdravý" charakter vašeho menu? 3) Prof. Režňáková: Chybějící literarní zdroje v seznamu literatury.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO