Podnikatelský plán pro založení fitness&wellness centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá sestavením kompletního podnikatelského plánu pro založení nového podniku v oblasti sportu a relaxace. Konkrétně se jedná o fitness&wellness centrum. Při sestavování byla provedena analýza trhu, dále byly pro identifikaci možných rizik a příležitostí využity metody SWOT a SLEPT. V závěru se posuzuje, zda je návrh realizovatelný.
This bachelor thesis deals with composition of business plan, leading to establishment of new company oriented to sports and relaxation activities, specifically fitness and wellness programs. During composition of this plan there was market analysis performed, followed by SWOT and SLEPT analysis for identification of potencial risks. The last part of this thesis considers feasibility of this project.
Description
Citation
TOMAŠÍK, Z. Podnikatelský plán pro založení fitness&wellness centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka vedoucího bakalářské práce: Odpovězeno Otázka oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Otázka: doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. Co přesně máte v nákladové a výnosové části? Z jakých zdrojů bude tento záměr financován? Odpovězeno Otázka: Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. Nemáte zpracovanou analýzu bodu zvratu, od jakého počtu návštěvníků je Vaše práce tedy přijatelná? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO