Korečkový elevátor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem svislého korečkového elevátoru a vypracováním jeho technické zprávy. Dopravovaným materiálem je obilí. Práce je rozdělená na několik kapitol, z nichž první se zabývá obecným popisem elevátoru, jeho konstrukčním řešením a pohonem. Na tuto teoretickou část dále navazují kapacitní výpočty. Na závěr je návrh ověřen kontrolou hřídele na ohyb a krut.
This bechalor thesis deals with design of vertical bucket elevator and formulate its technical report. Transported material is grain. The thesis is divided into several chapters, the first of which deals with a general description of the elevator, its structural design and drive. This theoretical part also build capacity calculations. In conclusion, the proposal is verified by checking the shaft to bend and twist.
Description
Citation
CHROMEK, J. Korečkový elevátor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Blaťák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO