Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Žďár nad Sázavou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na problematiku nezaměstnanosti v okrese Žďár nad Sázavou. Analyzuje faktory ovlivňující nezaměstnanost i strukturu uchazečů o práci z hlediska různých kategorií, zabývá se aktivní politikou zaměstnanosti a formuluje opatření, která by měla přispět ke snížení míry nezaměstnanosti v regionu.
Master´s thesis is specialized on unemployment in the Zdar nad Sazavou region. It contains analysis of factors affecting unemployment and structure of applicants for a job in different categories, deals with an active employment policy and includes proposed solution which should lead to reduction of unemployment rate in this region.
Description
Citation
VÁVROVÁ, J. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Žďár nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Libor Chadima (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
otázky oponenta: odpovězeno doc. Mikulec: Jak víte, že náklady na konci roku 2013 budou takřka 24. mil. (na prezentaci)? Co je zábranou firem zřizovat místa na zkrácený pracovní úvazek? - odpovězeno Ing. Konečná: Pracovní místo "společensky účelné místo" je spojeno s nějakou dotací? Jak jsou o této dotaci zaměstnavatelé informováni? Spolupracujete s Úřadem práce na téma této problematiky? - odpovězeno Ing. Veselý: Existují nějaké "společenskopolitické" faktory, které půvobí negativně na snížení nezaměstnanosti? Co brání rozvoji dalšího podnikání? - odpovězeno Ing. Chadima: Věnovala jste se otázce technologického centra v oblasti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO