Přednádražní prostor a dopravní terminál města Havířova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Hlavním úkolem diplomové práce bylo vypořádat se se specifiky dané lokality tak, aby nově navržená struktůra měla potenciál trvale udržitelného rozvoje všech jeho funkcí. V prostoru budoucího dopravního terminálu nevzniká jen samoúčelné nádraží, ale hlavně je zde vytvořen interakční bod, který má za následek zhodnocení a zatraktivnění okolních pozemků. V konečném důsledku má tento proces vézt k zcelení města, k jeho posílení a zatraktivnění při vnějším i vnitřním pohledu na město samé.
The main task of this thesis was to deal with the specifics of the location so that the newly proposed structure had the potential for sustainable development of all its features. In future space transport terminal station does not arise only an end in itself, but mainly there is created an interaction point, which results in a value and attractiveness of the surrounding land. Ultimately, this process has lead to a zcelení city, to enhance its attractiveness and the external and internal view of the city itself.
Description
Citation
ŘEZNÍČEK, J. Přednádražní prostor a dopravní terminál města Havířova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Lubica Vitková (předseda) doc. Ing. arch. Alena Mansfeldová, CSc. (člen) Ing. arch. Eugen Točík (člen) Ing. arch. Lea Vojtová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ivana Žabičková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-05-27
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO