Analýza meteorologických dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je seznámení se se základy fyzyky atmosféry, s metodami a měřícími přístroji používanými na meteorologických stanicích a dále provedení statistické analýzy tří výbraných meteorologických parametrů v denním, týdenním a měsíčním intervalu. Analýza dat je provedena pomocí grafického zobrazení, které je podrobněji diskutováno.
The aim of the bachelor’s thesis is to recognize the basics of atmospherical physics, the techniques and measuring instruments used in weather stations and the statistical analysis of three chosen meteorological parameters. Data analysis is made by using graphical display method, which is discussed later on.
Description
Citation
KRÁLÍK, M. Analýza meteorologických dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (předseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Daniel Schwarz, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Raudenská, Ph.D. (člen) prof. MUDr. Aleš Hep, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Daniel Schwarz, Ph.D. položil otázku: Jak se česky řekne box plot? Okomentujte jeho jednotlivé části. Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO