Tvorba logistické koncepce ve velkoobchodní organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou logistické koncepce ve velkoobchodní organizaci. Práce se skládá z analýzy současného stavu obchodní organizace ve vztahu k dodavatelům, zákazníkům a materiálovým a informačním tokům v organizaci. Teoretická část je věnována definování základních pojmů a charakteristice dané problematiky. Praktická část analyzuje současnou situaci na drogistickém velkoobchodě a dále obsahuje návrhy vhodné pro řešení řízení logistické činnosti s ohledem na současný stav.
This diploma thesis deals with the creation of logistics conception in whole sale organization. This thesis is consist of ananalysis of the current business oganization state due to suppliers, customers, matherial and informatik flows in organization. Theoretical part is focused to the explenation off undamentalic terms and characteristics of givenissue. The practical part presents a valuation of currentstate of wholesale and also includes a sugestions for apropriate management logistics solutions in regard of it´s current level.
Description
Citation
JAROŠOVÁ, P. Tvorba logistické koncepce ve velkoobchodní organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO