Specifika motivace pracovníků v pomáhající sféře

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá motivací pracovníků a výší jejich odměn v Dětském domově v Přerově a v Dětském domově v Hranicích na Moravě. Cílem této práce je celkové zlepšení výběrů a péče o pracovníky na základě navržených doporučení. Teoretická část zahrnuje problematiku lidských zdrojů a jejich následného řízení, pečování a optimalizace. Praktická číst zahrnuje analýzy obou dětských domovů, výsledky dotazníkového šetření, vyhodnocení schůzek s vedoucími těchto domovů a návrh na zlepšení nynější situace.
The Bachelor thesis concerns of the motivation of employees and the amount of their remuneration in the Children´s Home in Přerov and Children´s home in Hranice na Moravě. The aim of this thesis is general improvement of selection and care workers based on the proposed recommendations. The theoretical part covers the area of human resources and their subsequent management, caring and optimization. The practical part involves the analysis of children´s homes, the results of the survey, evaluation meetings with the heads of these homes and proposal to improve the current situation.
Description
Citation
MIKEŠ, P. Specifika motivace pracovníků v pomáhající sféře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka vedoucího práce: Není kladena Otázka oponenta práce: Odpovězeno v plném rozsahu Ing. Bednář: Existuje formalizovaný přehled hodnot, které se prosazují v podniku? Odpovězeno v plném rozsahu Ing. Estélyiová: Z jakého důvodu jste navrhl snížení mezd o 25 %? Odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO