Analýza autonomních obvodů použitím programu Matlab

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se bude zabývat vytvořením a popisem programu pro symbolický výpočet přenosových funkcí obvodu, pro obvody, sestávající se z obecných proudových konvejorů a admitancí. V teoretické části budou popsány algoritmické metody analýzy obvodu společně s charakteristikou obecného proudového konvejoru a stručný popis programu MATLAB. Ve druhé části bude popsána funkce vytvořeného programu, jeho jednotlivé části, a konkrétní příklady výpočtu přenosových funkcí. V poslední části je ověřována správnost výsledků vytvořeného programu v MATLABu s výsledky z programu SNAP.
This bachelor’s thesis will deal with the creation of a description of a program for symbolic calculation of transfer function circuit, circuits, consisting of base current conveyors and admittance. In the theoretical part describes algorithmic methods analysis circuit together with the general characteristics of the current conveyor and a brief description of the program Matlab. The second part will describe the function created program, its parts, and specific examples of calculation of transfer functions. The last part of the validation of the results program created in MATLAB with the results of the SNAP program.
Description
Citation
ZMEŠKAL, L. Analýza autonomních obvodů použitím programu Matlab [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Martin Hasmanda (člen) Ing. Ľuboš Nagy, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Umí program i výpočty s jinými aktivními prvky než GCC3? Umožňuje program výpočty i s jiným počtem aktivních prvků než dvěma a jiným počtem pasivních součástek?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO