Analýza problematiky zaměstnávání a zdaňování cizinců v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku zaměstnávání a zdaňování cizinců v České republice. Analyzuje současnou situaci na trhu práce v ČR v závislosti na zapojování migrantů do pracovního procesu. Na dílčích příkladech z praxe prezentuje možné způsoby zaměstnání a zdanění zahraničních pracovníků s ohledem na optimalizaci jejich daňové povinnosti.
This master´s thesis focuses on issue of employment and taxation of foreigners in the Czech Republic. It analyzes current situation in labour market in the Czech Republic according to integration of migrants into labour process. The thesis presents on the sub-practice examples possible ways of employment and taxation of foreign workers to optimize tax.
Description
Citation
KUCHYŇKOVÁ, M. Analýza problematiky zaměstnávání a zdaňování cizinců v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce č. 1 - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce č. 2 - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Myšková: V práci jste uvedla tři rozdílné výše mezd u zaměstnanců z různých zemích světa. Proč se výše uvedených mezd tak významně liší? - zodpovězeno částečně doc. Zinecker: Jaké prvky jsou využívány v České republice pro integraci cizinců do společnosti? Který z těchto prvků je podle vás nejvýznamnější? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO