Užívané metodiky oceňování pro účely UniCredit Bank a ČSOB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou postupů při oceňování nemovitostí dle metodik používaných u bank UniCredit Bank a ČSOB. V diplomové práci je proveden popis zásad ocenění majetku, zmíněny jsou základní pojmy z bankovnictví. Je proveden podrobný rozbor, popis a srovnání metodik ocenění používanými vybranými bankami a metodikami používanými v běžné praxi odhadce, který zpracovává ocenění pro tyto bankovní ústavy. Na základě zjištěných skutečností je provedeno vyhodnocení jednotlivých metodik.
Diploma thesis deals with the procedures for valuation of property according to the methodologies used by banks UniCredit Bank and ČSOB. This diploma thesis describes the principles of valuation of assets. In this thesis there are mentioned basic concepts of banking. It carries out a detailed analysis, description and comparison of selected valuation methodologies used by banks and methodologies used in appraiser´s work, who prepares evaluations for banking institutions. Based on the findings an analysis of the different methodologies is made.
Description
Citation
MAREŠ, M. Užívané metodiky oceňování pro účely UniCredit Bank a ČSOB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO