Reálné dělení nemovitostí - multifunkčního objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku posouzení možnosti reálného rozdělení posuzované nemovitosti jako možnosti při vypořádání spoluvlastnictví, když nedojde k dohodě mezi spoluvlastníky. V rámci teoretické části je celá problematika popsána a vysvětlena v obecné rovině. V praktické části je posuzovaná nemovitost popsána a posouzena na možnost reálného rozdělení po všech stránkách. V rámci posouzení jsou navrženy nutné stavební úpravy pro reálné rozdělení, je provedeno ocenění nerozdělené nemovitosti a nemovitostí po rozdělení, vyčíslení výše nákladů na stavební úpravy a návrh vypořádání spoluvlastnictví podle vlastnických podílů.
This Master´s thesis is focused on assessing the possibility of a real division of the property in question of options in settlement of ownership, if there is no agreement between the venturers. In the theoretical part of the thesis was all the problems described and explained in general terms. In the practical part was the property described and assessed the possibility of a real division in all aspects. There were designed the construction works for the real division, performed valuations of undivided property and property after a real division, quantified the cost of construction works and drafted settlement of ownership by ownership interests.
Description
Citation
LUŽNÝ, V. Reálné dělení nemovitostí - multifunkčního objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO