Návrh a konstrukce kytarového multiefektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem elektronického obvodu sdružujícího v sobě funkci několika efektů pro elektrickou kytaru. Tyto efekty je možné přepínat a docílit tak poměrně široké škály zvuků použitelných v různých hudebních žánrech. Jednotlivé kapitoly tohoto textu se věnují dílčím částem obvodu, popisují jejich funkci a postupy návrhu. V závěru jsou posouzeny zvukové charaktery obvodu v jednotlivých módech. Přílohy obsahují výsledky návrhu potřebné k sestrojení funkčního prototypu obvodu.
This thesis focuses on design of electronic circuit which combines several effects for electric guitar. These effects are switchable to achieve relatively wide range of sounds usable in different music genres. Each chapter of this text describes function and design process of single subcircuit. In the summary of this text are written up sound characters of effect in particular modes. Attachments contains the results of design needed to build a functional prototype of the whole circuit.
Description
Citation
ŠINDELÁŘ, J. Návrh a konstrukce kytarového multiefektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dr. Techn. Vojtěch Derbek (člen) doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (člen) Ing. Josef Vochyán, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Schejbal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO