Návrh smyčky fázového závěsu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem smyčky fázového závěsu. V teoretické části je popsán její princip. V praktické části je podrobný matematický popis, volba různých bloků, výpočet návrhu a optimalizace výsledného řešení. Navržené řešení je simulováno a výsledky jsou komentovány.
This work is dealing with phase lock loop design. In the theoretical part is principal description. In the practical part is detailed mathematical description, choice of various blocks, design calculation and optimalization of final solution. Designed solution is simulated and final result are commented.
Description
Citation
HEJLEK, P. Návrh smyčky fázového závěsu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Kolařík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Milan Šesták (člen) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s výsledky své diplomové práce "Návrh smyčky fázového závěsu" a zodpověděl všechny položené otázky oponenta. Otázky a odpovědi: Je nějaký přínos do budoucna? (Ne) Pronikání řídícího signálu? (nejprve simulace v pspice - hodinový signál pronikal do obvodu, ale v Cadence již tento problém nebyl)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO