Hladinoměr s bezdrátovým přenosem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací zařízení, které slouží k bezdrátovému měření a regulaci výšky hladiny kapaliny. V první části jsou rozebrány různé možnosti měření výšky hladiny, různé možnosti realizací bezdrátové komunikace a jsou zde popsány základní vlastnosti mikrokontrolérů AVR firmy Atmel. Na základě tohoto rozboru jsou vybrána vhodná řešení senzorů a vhodných bezdrátových modulů pro návrh zařízení. V druhé části je proveden návrh zařízení, které je následně realizované.
This thesis describes the design and realization of a device that is used for wireless measurement and control of liquid level. The first section explains the different options for level measurement, different implementation of wireless communication and describes the basic features of the Atmel AVR microcontrollers. Based on this analysis, appropriate solutions are selected sensors and wireless modules suitable for the design of the device. The second part is the design of a device which is subsequently implemented.
Description
Citation
SMATANA, T. Hladinoměr s bezdrátovým přenosem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Baran, Ph.D. (člen) Ing. Jozef Púčik, Ph.D. (člen) Ing. Karel Fliegel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponentapráce na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO