Analýza provozu soustavy MVE Kníničky a MVE Komín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je popis soustavy malých vodních elektráren Kníničky – Komín a optimalizace provozu této soustavy pomocí vhodného matematického modelu. Pro uvedení do problematiky je na začátku práce zařazena kapitola popisující rozdělení malých vodních elektráren a jejich strojní vybavení.
The aim of this Bachelor thesis is to describe hydroelectric power plant system Kníničky – Komín and optimize its operation with suitable mathematical model. For an introduction to the topic there is at the beginning of the thesis a chapter that describes and divides small hydro power plants and their machinery.
Description
Citation
NOVOTNÝ, V. Analýza provozu soustavy MVE Kníničky a MVE Komín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Jan Melichar, CSc. (předseda) prof. Ing. František Pochylý, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Miloslav Haluza, CSc. (člen) doc. Ing. Jaroslav Štigler, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Habán, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Rudolf, Ph.D. (člen) Ing. Roman Klas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Autor práce předstoupil před komisi a seznámil ji s jejím obsahem v rozsahu cca 11 min. Následovaly posudky vedoucího a oponenta práce. V závěru byla odpovězena jediná otázka oponenta. Následovala diskuse týkající se práce samotné. Otázky členů komise: 1. Tloušťka paprsku a ztrátový průtok uvedený na straně 20. Vysvětlete použité pojmy. 2. Hodnota dolní hladiny? Její vliv na výsledky uvedených v práci. Student reagoval na položené dotazy a plynule se přešlo k všeobecné rozpravě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO