Analýza sportovní organizace a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje analýze sportovní organizace Regionální sportovní středisko mládeže Brno, které je zaměřené na přípravu začínajících brokových střelců olympijských disciplín trap a skeet. V práci je provedena analýza organizace a návrhy na zlepšení.
The bachelor´s devote to analysis of sport organization Regional sports center of youth Brno, which is specialized to training begginers of shooters at olympics events trap and skeet. In the thesis is made analysis of organization and suggestion to improvement.
Description
Citation
DVOŘÁK, M. Analýza sportovní organizace a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno ot.1) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. Význam propagačního sdělení "střelba je relaxace" pro uvedený klub? Odpovězeno ot.2) doc. Paedr. Emil Řepka, CSc. Co je považováno za doping ve střelbě? Jak vypadá fyzická příprava střelce? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO