Výběr IS/ICT pro kulturní klub s restaurací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V diplomové práci je provedena analýza hlavních podnikových procesů, vnitřních a vnějších oblastí podniku, kde by mohly být technologie IS/ICT přínosem. Jsou zde vybrány vhodné informační a komunikační technologie pro podporu chodu podniku zabývajícího se pořádáním kulturních akcí a restaurační činností.
There are an analysis of main business processes, inner and outer spheres of business where IS/ICT could be a merit in the thesis. Suitable information and communication technologies are chosen to support running a company which deals with cultural events organizing and restaurant activities.
Description
Citation
ŠPAČEK, O. Výběr IS/ICT pro kulturní klub s restaurací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
1) Otázka vedoucího - zodpovězeno 2) Otázky oponenta - zodpovězeno 3) prof. Mezník - připomínky k formálnímu zpracování práce - překlepy, překlad - připomínka přijata 4) Ing. Kříž - Postupoval jste při vypracování práce na základě informační strategie? - částečně zodpovězeno 5) Ing. Kříž - Jaká je vazba mezi firemními procesy a výběrem informačního systému? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO