Kvadrofonický audio zesilovač pro domácí použití

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem kvadrofonického audio zesilovače pro domácí použití, který pracuje ve třídě AB. Návrh obsahuje korekční předzesilovače s integrovanými obvody LM1036 a koncové stupně s monolitickými integrovanými obvody LM3886 pro výstupní impedanci 8 s vhodným chlazením výkonových prvků. Práce se také zabývá návrhem vhodné napájecí jednotky a obvodem pro měkký start zesilovače. Práce obsahuje podklady pro stavbu funkčního prototypu nízkofrekvenčního výkonového zesilovače a výsledky laboratorního měření.
This bachelor work describes the design quadraphonic audio amplifiers for home use that works in class AB. The proposal includes a correction preamplifier integrated circuit LM1036 and power amplifier monolithic integrated circuit LM3886 to the output impedance of 8 with appropriate cooling power element. The work also deals with suitable power supply units and soft start circuit for the amplifier. The work contains materials for the construction of a functional prototype of the low-frequency power amplifier and the results of laboratory measurements.
Description
Citation
GAVLÁK, A. Kvadrofonický audio zesilovač pro domácí použití [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Macho, CSc. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO