Realizace systému pro řízení mikroklimatu rostlin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce bylo navrhnout automatický systém pro udržení ideálních podmínek pro růst a správný vývoj rostlin v domácnosti, kde pro něj nejsou vhodné podmínky. Veličiny, které byly vyhodnocovány, měřeny a následně měněny byly vlhkost, teplota a osvětlení. Celý systém byl řízen mikrokontrolérem ATmega32.
The aim of my Bachelor thesis was to design an automatic system that would maintain the perfect conditions for growth and development of indoor plants. Plants kept in human households have specific requirements that are often not met. I measured, altered and evaluated several quantities (humidity, temperature, lighting). The whole system is controlled by microcontroller ATmega32.
Description
Citation
FIKAR, J. Realizace systému pro řízení mikroklimatu rostlin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Macho, CSc. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO