Přepojovací maticové pole pro audiosignály

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je provést rozbor a návrh maticového přepojovacího pole pro audiosignály nejvyšší kvality pro použití v rozhlasovém studiu. Jednotlivé vstupy jsou nastavitelné a výstupy jsou přizpůsobené na linkovou úroveň, pro připojení k dalším zařízením. Celé maticové pole je ovládané osmibitovým mikropočítačem, který přes USB komunikuje s pracovní stanicí PC se sytémem Windows, kde je spuštěn ovládací program. Ze všech těchto poznatků je vytvořeno elektrické schéma, návrh desek plošných spojů a mechanické řešení zařízení a zařízení je sestaveno.
Target of this bachelor thesis is make analyse and concept of matrix for switching audio signals with best quality in radio station. Inputs are regulated and outputs are adjusted to line level for connecting with another devices. Matrix is controlled from PC over USB by microcontroller. From this findings is made electrical scheme, PCB a mechanic design of this equipment. Finally, device is constructed.
Description
Citation
DLUHÝ, V. Přepojovací maticové pole pro audiosignály [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) prof. Ing. Václav Říčný, CSc. (místopředseda) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) Ing. Elena Cocherová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Pavol Galajda, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO