Dvoupásmová stereofonní reproduktorová soustava

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem pasivní dvoupásmové stereofonní reproduktorové soustavy s výkonem 50 W RMS / 8 pro běžné domácí použití. S ohledem na požadovanou citlivost 90 dB/W/m byly použity středobasové reproduktory Beyma 5MP50/N a výškové reproduktory Beyma T2030. Ozvučnice je bassreflexová, z desek MDF a s vnitřním tlumením z polyuretanové pěny.
The Bachelor thesis deals with design of a passive two-way stereo speaker system with performance 50 W RMS / 8 for normal domestic use. With respect to its sensitivity 90 dB/W/m mid-range speakers Beyma 5MP50/N and tweeter Beyma T2030 were used. The enclosure is a type of bass-reflex and it is made of MDF material with internal damping from polyurethane coat.
Description
Citation
KOČVARA, P. Dvoupásmová stereofonní reproduktorová soustava [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Jan, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Puskely, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Dřínovský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Černý, Ph.D. (člen) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO