Analýza a optimalizace stavu pohybových aktivit v menším městě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je popsat, analyzovat a optimalizovat stav pohybových aktivit v menším městě, konkrétně v Moravských Budějovicích. V práci jsou posuzována všechna zařízení, kde jsou provozovány pohybové aktivity. U jednotlivých sportovišť analyzujeme využitou kapacitu, druh pohybových aktivit, které jsou zde provozovány a zdroje financování. Na základě uvedené teorie a získaných informací je zpracován návrh, který povede k optimalizaci nabídky pohybových aktivit v Moravských Budějovicích.
The objective of this bachelor thesis is analysing and optimising of sports activities in a small city, namely in Moravské Budějovice. It analyses all sports venues in Moravské Budějovice, where inhabitans do some sports activities. It analyses use capacity, kind of sports activities and source of financing. Based on all acquired data, there will be provided some suggestions which support to optimization of sports activities in Moravské Budějovice.
Description
Citation
BUSTA, O. Analýza a optimalizace stavu pohybových aktivit v menším městě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Ing. Pavel Breinek, Ph.D. - Kde v práci finanční analýza aktuální situace? ODPOVĚZENO PhDr. Emilie Franková, Ph.D. - Je ve zmiňovaném městě nějaká tradice cvičení seniorů? Mapoval jste počet seniorů a jejich zájem? ODPOVĚZENO doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. - Kdo je zřizovatelem v práci zmiňované příspěvkové organizace? ODPOVĚZENO doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA - Jaká jsou kritéria optimalizace pohybových aktivit jste si stanovil? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO