Dřevo jako konstrukční materiál

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je objasnit stavbu a vlastnosti dřeva jako materiálu. Zahrnuje nejdůležitější poznatky o dřevě. Popisuje konkrétní makroskopickou a mikroskopickou stavbu, zaměřuje se na fyzikální a mechanické vlastnosti. Největší část práce je o konstrukčním využití dřeva. Poskytuje informace o vhodnosti použití dřeva pro konstrukce.
The aim of this bachelor’s thesis is to elucidate the structure and properties of wood as a material. It includes the most important facts about wood. It describes the concrete macroscopic and microscopic structure, focusing on the physical and mechanical properties. The main part of the thesis deals with a constructional use of wood. It provides information on the suitability of wood for construction.
Description
Citation
LAUŠ, L. Dřevo jako konstrukční materiál [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Bohumil Pacal, CSc. (předseda) Ing. Karel Němec, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Jan, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Karel Obrtlík, CSc. (člen) Ing. Martin Juliš, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Klakurková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO