Fundamentální akciová analýza

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této diplomové práce je fundamentální akciová analýza, jejíž východiska jsou prakticky zaměřena na společnost New World Resources Plc. V teoretické části práce jsou uvedeny přístupy, které se na kapitálových trzích běžně používají k vyhledávání podhodnocených akciových titulů i vhodnému okamžiku k jejich obchodování. Podrobnost je kladena na specifika fundamentální analýzy. Uvedené poznatky jsou využity v praktické části práce na jednotlivých stupních fundamentální analýzy. Stěžejní část tvoří samotné stanovení vnitřní hodnoty akcií společnosti New World Resources Plc, na jejímž základě je v závěru práce uvedeno konkrétní investiční doporučení.
The content of this thesis is the fundamental analysis of stocks whose bases are practically focused on the company New World Resources Plc. In the theoretical part of the thesis are presented approaches to the capital markets generally used to search for undervalued stocks and when appropriate to their business. The detail is given to the specifics of fundamental analysis. These data are used in the practical part of the work at different levels of fundamental analysis. The main part consists of the actual determination of the intrinsic value of the shares of New World Resources Plc on whose basis the work mentioned specific investment recommendation.
Description
Citation
ANDRYS, M. Fundamentální akciová analýza [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Otázky oponenta diplomové práce - ODPOVĚZENO Otázka: Prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA - Co dalšího se v koksárenském průmyslu dá dělat pro odvrácení pádu? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO