Podnikatelský záměr na založení firmy zabývající se ergonomií pracovního prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem této bakalářské práce je zpracování návrhu podnikatelského záměru na založení firmy zabývající se ergonomií pracovního prostředí. Teoretické část se zabývá základními informacemi o podnikatelském záměru. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnikatelský plán pro založení a zřízení firmy zabývající se ergonomií pracovního prostředí.
The main objective of this bachelor thesis is to make a business plan of establishing a firm engaged in ergonomic working environment. The theoretical part deals with the basic information about a business plan. The practical part is focused on specific business plan of establishing a firm engaged in ergonomic working environment.
Description
Citation
BARTOŇ, J. Podnikatelský záměr na založení firmy zabývající se ergonomií pracovního prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) RNDr. Hana Lepková (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Robert Zich, Ph.D. Otázka: Vyjasněte tvrzení uváděné v práci "neexistence konkurence". Jaké existují substituty na trhu z pohledu firmy? - zodpovězeno doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. Otázka: Vyjádřete se k návratnosti investic návrhů práce. - zodpovězeno RNDr. Hana Lepková Jaká jsou kritéria kvalitního fitness centra ve vztahu k vámi analyzované situaci? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO