Štěrbinová anténa pro systémy s více anténami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se věnuje numerickému modelování štěrbinových antén s prodlouženou zemí, které lze integrovat do anténních systémů v kompaktních bezdrátových zařízeních. Jde konkrétně o antény navržené pro bezdrátové lokální počítačové sítě WLAN.
The project is focused on the numerical modeling of slot antennas with an extended ground, which can be integrated into multiple-antenna systems for compact wireless devices. Attention is turned to the antennas designed for wireless local area networks (WLAN).
Description
Citation
SMRČEK, J. Štěrbinová anténa pro systémy s více anténami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO