Návrh na zavedení motivačního systému ve společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaobírá problematikou vytvoření motivačního systému ve společnosti Stavlux invest, s. r.o. Stavlux invest, s. r.o. Zabývá se především tématikou odměňování a benefitů, které bude společnost poskytovat svým zaměstnancům. Pomocí rozhovoru s jednatelem společnosti a dotazníkového šetření byly zjištěny představy zaměstnanců a jednatele společnosti o zaměstnaneckých benefitech. Práce předkládá návrh na zavedení benefitů, respektive komplexního motivačního programu pro zaměstnance, který by měl vést ke zvýšení spokojenosti a efektivnosti při práci zaměstnanců a jejich větší motivaci při plnění zakázek společnosti.
This thesis deals with an issue of creating an incentive system in a company Stavlux invest, s. r. o. It mainly deals with themes of rewarding staff and what benefits the company will provide its employees. Ideas of the employees and the company director about employee benefits were detected by an interview with the manager and by using a survey (questionnaire). You can find a suggestion how to introduce/implement benefits or more precisely comprehensive program of motivation for employees which should lead to increasing satisfaction and work efficiency of employees and their greater motivation in the performance of work orders.
Description
Citation
DEDÍKOVÁ, D. Návrh na zavedení motivačního systému ve společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jitka Kloudová, Ph.D. (předseda) Ing. František Šebek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Mgr. Ondřej Malý (člen) Ing. Pavel Průdek (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce, viz příloha. Otázky oponenta bakalářské práce, viz příloha. 1) doc. Kloudová: Považujete motivační systém pro podnik o pěti zaměstnancích za reálně uskutečnitelný a přínosný v současných podmínkách? Jakou motivační teorii byste aplikovala v dané firmě (teorie X a Y, teorie cukru a biče)? 2) Mgr. Malý: Jaké funkce plní těchto pět zaměstnanců?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO