Návrh na zlepšení vybraných služeb společnosti STUDENT AGENCY s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je, na základě výsledků z provedeného průzkumu spokojenosti zákazníků se službami souvisejícími s luxusní autobusovou dopravou, vytvořit návrhy a doporučení pro zlepšení kvality těchto služeb. V teoretické části je především věnována pozornost službám a jejich kvalitě. Dále pak spokojenosti a loajalitě zákazníků, stejně jako možným vztahům mezi nimi. Pro získání primárních dat byl podniknut terénní výzkum na frekventovaném autobusovém nádraží v Brně. Během něho se respondenti pomocí dotazníků vyjadřovali k celkové a dílčí spokojenosti se službami vybrané společnosti. Výsledky tohoto šetření jsou následně prezentovány a diskutovány. Věří se, že tento průzkum pomůže k lepšímu pochopení chování cestujících zvolené společnosti.
The subject of this bachelor’s thesis is to make improvement proposals of services related to a luxury bus transport based on a research on customer satisfaction. The theoretical part deals with services in general as well as their quality. It is followed by customer satisfaction, customer loyalty and possible relation between them. To obtain some primary data a field research at the busy bus station was carried out. Respondents were asked to express their overall and particular satisfaction. The findings are finally presented and discussed. It is believed that this study will help to understand the company passengers better.
Description
Citation
PODÉŠŤ, J. Návrh na zlepšení vybraných služeb společnosti STUDENT AGENCY s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Libor Benátský (předseda) Doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc. (místopředseda) JUDr. Hana Vejvodová (člen) Ing. Jaromír Papírník (člen) Ing. Michaela Beranová (člen) Ing. Lenka Zemánková (člen)
Date of acceptance
2007-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO