Podnikatelský plán pro založení živnosti v oblasti daňového a účetního poradenství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá založením živnosti v oblasti daňového a účetního poradenství v okrese Blansko. Cílovou skupinou jsou živnostníci, malé a střední firmy, kterým jsou poskytovány účetní a daňové služby. Práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části jsou zpracovány poznatky, které jsou použity v dalších částech práce. Analytická část je zaměřena na okolní prostředí firmy a vyhodnocení současné situace na trhu. Podnikatelský plán je zpracován v návrhové části.
This bachelor´s thesis deals with the foundation of trade in tax and accounting counseling in district of Blansko. The target group is entrepreneurs, small and medium companies which are provided accounting and tax service. The work consists parts of theoretical, analytical and proposal. In the theoretical part presents findings that are used in other parts of the work. The analytical part focuses on the business environment and assessment of the current market situation. A business plan is the proposal part.
Description
Citation
STRAKOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení živnosti v oblasti daňového a účetního poradenství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) Ing. Miroslav Hořický (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Kučerová: Mohla byste si dovolit poskytnout zákazníkům slevu? - zodpovězeno v plném rozsahu. JUDr. Kopřiva: Je daňové poradenství živnost? Co byste musela splnit, abyste mohla poskytnout vašim zákazníkům daňové poradenství? - zodpovězeno v plném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO