Hodnocení finanční pozice a výkonnosti podnikatelského subjektu a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční pozice a výkonnosti společnosti STAVOS Brno, a.s. a návrhy na její zlepšení prostřednictvím strategické analýzy externího a interního prostředí podniku a použitím metod finanční analýzy. Práce se skládá ze dvou částí, a to teoretické a praktické části. První část vymezuje použité metody a ukazatele užité v druhé části, která obsahuje představení analyzované společnosti, strategickou a finanční analýzu dané společnosti a návrhy na zlepšení její finanční pozice a výkonnosti.
This thesis is focused on the assessment of the financial position and performance of the company STAVOS Brno, and suggestions for its improvement through strategic analysis of external and internal business environment and the use of methods of financial analysis. The thesis consists of two parts, a theoretical and practical part. The first part defines the methods and indicators used in the second part, which contains introduction of the analyzed company, strategic and financial analysis of the company and suggestions for improving its financial position and performance.
Description
Citation
VESELÝ, O. Hodnocení finanční pozice a výkonnosti podnikatelského subjektu a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka č.1: Ing. Beranová: Uveďte konkrétní, ne universální, návrhy na řešení problému vaší baklářské práce. Otázka č.2: doc. Zinecker: Jaké jsou standardní platební podmínky, které sjednává společnost se svými odběrateli? Nesníží konkurencischopnost podniku vyžadování záloh po zákaznících? Částečně odpovězeny
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO