Návrh obchodní strategie podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou obchodní strategie pro rozvoj malé firmy. Především jde o zlepšení konkurenceschopnosti a rozšíření pobočkové sítě maloobchodních prodejen se sýry. Práce je zpracována na základě teoretických poznatků. V analytické části je analyzován současný stav a na základě výsledků je v navržena obchodní strategie pro rozvoj firmy.
This diploma thesis deals with the creation of business strategy for the development of small company. Especially at improving competitiveness and expansion of the branch network of retail stores with cheese. The thesis is based on the theoretical knowledge. In the analytical part is analyzed the current situation and based on the results is designed business strategy for the development of the company.
Description
Citation
BÁRTA, L. Návrh obchodní strategie podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
otázka vedoucího práce - Odpovězeno otázka oponenta - Odpovězeno doc. Chalupský - ve větě z diplomové práce chybí závěr věty, doplňte prosím: "Vzhledem k těmto aspektům jsem se rozhodl, že franchisová strana..... bude levnější pro prvních patnáct..." - Odpovězeno doc. Chalupský - SWOT analýza, aspekty analýzy - rozšíření počtu prodejen (objasnění prvku) - Odpovězeno PhDr. Franková - Kde je situována prodejna, je to dobrá lokalita? - Odpovězeno prof. Svoboda - Jaká je perspektiva firmy? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO