Využití elektronického podpisu v obchodní komunikaci.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá elektronickým podpisem a jeho využitím na nejmodernější úrovni a je zaměřená na ochranu dat ve světě elektronických dokumentů. Popisuje tyto technologie po technické i legislativní stránce s využitím v praxi a v konkrétní firmě. Zahrnuje i informace o digitálních knihovnách, ochraně autorských práv a osobních údajů, elektronické podatelně a obchodní komunikaci. Podává ucelený obraz o dané problematice s přihlédnutím k aktuálnímu stavu legislativy a především s přihlédnutím k využití v praxi.
Bachelors work is concerned with the electronic signature and it´s use at the most modern level and it is specialized on data security in the world of the eletronic documents. It describes the electronic signature and the electronic registry in technical and legislative way with the use in practice and concrete firm. It also includes information about digital libraries, protection of author rights and personal data, electronic registry and business communication. This work gives comprehensive formulation about the problems of actual state of the legislative and the use in practice.
Description
Citation
BAUER, O. Využití elektronického podpisu v obchodní komunikaci. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (místopředseda) Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva (člen) Ing. Pavel Očenášek (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO