Elektronický obchod a jeho strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své bakalářské práci se budu věnovat navržení vhodné strategie pro elektronický obchod, kterou budou moci v případě zájmu využít výrobní firmy. Cílem je skloubit požadavky zákazníků s možnostmi, které výrobní podniky nabízejí. Prostředníkem bude již zmiňovaný elektronický obchod. Budu informovat o spokojenosti zákazníků s elektronickým obchodováním. Zaměřím se také na směry, kterými se ubírá vývoj internetové populace, která tvoří cílovou skupinu potencionálních zákazníků virtuálních prodejen. V praktické části mé bakalářské práce budu provádět několik analýz, které budou nezbytně nutné k navržení samotné strategie. Dále se budu věnovat cílům, kterých by měla firma dosáhnout, technologiím, jaké by měla mít k dispozici a vlastním možnostem, které by měla zhodnotit.
I will attend to concept of useful strategy for e-commerce in my bacholer´s thesis wchich will be useful for production companies. The objective is to joint customers requirements with possibilities which are offered by production companies. Intermediary will be already alluded e-commerce. I will inform about customers satisfaction with e-commerce. I will target the trend which is development of internet population proceed, which make up target group of e-shops potential customers. I will make some analyse, which are necessary for proposition of mere strategy in practical part of my bacholer´s thesis. I will attend to aims which copany should achieve, technology which should by available and possibilities , which should be valorize.
Description
Citation
MUSILOVÁ, V. Elektronický obchod a jeho strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, Dr.Sc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) RNDr. Zuzana chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen) Ing. Roman Petrla (člen) Ing. Pavel Očenášek (člen)
Date of acceptance
2007-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO