Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce s názvem „Finanční analýza podniku“ je zaměřena na teoretickou a praktickou stránku finanční analýzy podniku. Cílem diplomové práce je na základě vybraných elementárních metod finanční analýzy zhodnotit finanční situaci a zdraví vybraného podniku a za období 2008 – 2012. Hlavním přínosem mé diplomové práce je popis finanční situace podniku za posledních 5 let a formulování návrhů na zlepšení v problémových oblastech finančního hospodaření.
This thesis entitled "Financial Analysis" focuses on the theoretical and practical aspects of financial analysis. The goal of the thesis is to assess the financial situation and health of a selected company in period 2008 - 2012 by using chosen elementary methods of financial analysis. The main contribution of my thesis is a description of the financial situation of the company for the last 5 years and formulating proposals for improvements in problem areas of financial management.
Description
Citation
BUREŠ, R. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Ing. Pavel Holík - Myslíte, že Vám BOZP dovolí jednoho pracovníka v hale (BOZP povolí nejméně dva pracovníky)? Co si představujete pod režijními náklady v práci, myslíte, že jsou Vámi doložené režijní náklady adekvátní? - odpovězeno částečně Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - Používáte Altmanův index - pro jaké prostředí jej používáte? - zodpovězeno Prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - Máte uvedeny různé obraty - škálování je Váš návrh? Počítáte se stejnými náklady při rozdílném obratu? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO