Doplnění protipovodňových opatření v povodí Salašského potoka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá doplněním protipovodňových opatření v povodí Salašského potoka. Práce úzce navazuje na předešlou bakalářskou práci na téma Protipovodňová ochrana v povodí Salašského potoka. Podrobněji se zabývá levostranným přítokem Salašky - Modranským potokem, který protéká obcí Modrá, na němž je umístěna kaskáda 6 malých vodních nádrží. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou popsány skutečné parametry daných nádrží a jejich posouzení na možné přelití a je řešen jejich celkový transformační účinek v daném povodí. V druhé části práce jsou řešeny uvedené nádrže jako polosuché nádrže v návaznosti na N-leté vody a jsou hledány jejich návrhové parametry.
This thesis deals with the addition of flood protection measures in the Salašský potok basin. Working closely related to the previous bachelor thesis on Flood protection in the Salašský potok basin. Detail deal with left tributary Salašky - Modranský potok -which runs through the town Modrá, to be occupied by 6 small cascade of water reservoirs. The work is divided into two parts. The first part describes the actual parameters of the tanks and their assessment of the possible spill-over and is solved their overall transformational effect in the basin. In the second part of the thesis dealt with the tank as a semi tank in response to N-leté water and searched their design parameters.
Description
Citation
STOLÁŘOVÁ, A. Doplnění protipovodňových opatření v povodí Salašského potoka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO