Optimalizace zdrojů financování investičního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je v první části shromáždit teoretické a metodické poznatky o zdrojích financování investičního majetku a ve druhé, praktické části je pak využít pro sestavení modelů tří druhů financování. Vytvořené modely jsou založeny především na porovnání vzniklých peněžních toků. Následně je cílem za pomoci těchto peněžních toků a na základě dalších zjištěných skutečností v závěrečné fázi navrhnout doporučení, která by mohla být firmě nápomocná pro výběr optimálního zdroje financování investičního projektu.
The aim of this work is in the first part to gather theoretical and methodological knowledge on the sources of financing of fixed assets and the second part is then used to build models of three types of financing. The created models are mainly based on the comparison of resulting cash flows. Subsequently, in order to help those cash flows and the additional findings in the final stage of design recommendations that could be helpful for the company selecting the optimum source of investment project funding.
Description
Citation
ADÁMEK, P. Optimalizace zdrojů financování investičního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO