Pérovna Kunvald, řešení technologické etapy hrubá vrchní stavba.

Abstract
Bakalářská práce zpracovává dvě technologické etapy hrubé vrchní stavby Pérovny v Kunvaldě, Kunvaldská a.s. Stavba se skládá ze dvou částí: várobní a administrativní. Objekt se nachází mimo obec a bude využíván celoročně. Jedná se o nepodsklepený objekt, výrobní hala je o jednom nadzemním podlaží a administrativní budova o dvou. Konstrukce výrobní haly je tvořena ocelovými I nosníky s opláštěním stěnovými panely Kingspa, administrativní budova je tvořena keramickými tvarovkami Porotherm. Zpracování technologické etapy řeší opláštění na výrobní hale stěnovými panely Kingspan a na administrativní budově tvorbu ploché střechy. Plochá střecha na administrativní budově je tvořena ze dvou částí pochůzné a nepochůzné, k oboum bude proveden technologický předpis.
The main subject of Bachelor thesis two technological steps carcass superstructure factory springs in Kunvald, as Kunvaldská The building consists of two parts: manufactory and administrative part. Bulding is out of town and will be used year-round. It is a basement building, factory building is on one floor and an office building on two. Construction of factory building is made up of steel I-beams sheathed wall panels Kingspan, office building consists of ceramic bricks Porotherm. Processing stages of technological addresses cladding on the shop floor wall panels Kingspan and the creation of an office building roofs. The flat roof of the office building consists of two parts walkable and nowalkable , will be made to both technological prescription.
Description
Citation
MADARÁSZOVÁ, D. Pérovna Kunvald, řešení technologické etapy hrubá vrchní stavba. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO