Zadávání veřejné zakázky z pohledu veřejného zadavatele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem předkládané bakalářské práce "Zadávání veřejné zakázky z pohledu veřejného zadavatele" je proces zadávacího řízení veřejné zakázky se zaměřením na stanovení vhodných hodnotících kritérií a jejich vah včetně následných metod vyhodnocení veřejné zakázky. V prní teoretické části je popsán proces veřejné zakázky s uvedením pojmů a definic. V druhé praktické části je ukázka a analýza již realizovaného projektu s využitím zvolených individuálních kritérií a následného vyhodnocení.
The subject of the bachelor thesis called "procurement from the perspective of the contracting authority" is the award of a public contract with a view to establishing appropriate evaluation criteria and their weights including subsequent evaluation methods contract. At first, theoretical part describes the process of public contracts specifying terms and definitions. In the practical part of the sample and analysis of the project has been implemented using the selected individual criteria and the subsequent evaluation.
Description
Citation
JOHAN, S. Zadávání veřejné zakázky z pohledu veřejného zadavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO